Teknologi

3 grunner til å velge EnklereRegnskap fremfor et annet regnskapsbyrå

Er tiden inne for å få hjelp til regnskapet? Eller har du allerede et annet regnskapsbyrå, men lurer på hvilke alternativer som er der ute? Vi gir deg vårt syn på hvorfor du bør velge EnklereRegnskap fremfor et annet regnskapsbyrå.

De fleste firmaer innser på et eller annet tidspunkt at oppfølging av firmaets økonomi og regnskap blir en unødvendige tidstyv, og dermed ønsker å sette ut regnskapet til et regnskapsbyrå.

Kanskje har du allerede satt ut regnskapet, og samtidig opplevd at tiden du håpte å spare bare går med til andre ting?

Ikke med EnklereRegnskap! Dette er 3 ting som gjør at kunder velger EnklereRegnskap fremfor andre regnskapsbyrå:

EnklereRegnskap sparer enda mer av din tid (#1)

Når du vanligvis går til et regnskapsbyrå så får du absolutt hjelp med ditt regnskap. Du kan stort sett være trygg på at regnskapsbyrået sørger for at regnskapet ditt blir riktig - de er jo tross at eksperter på sitt område. Men hvor mye tid sparer du egentlig?

I de aller fleste tilfeller må du fortsatt motta dine regninger i posten eller på e-post, logge på nettbanken, skrive inn kid, beløp og kontonummer, og plassere bilagene i en perm som du senere gir til regnskapsfører.

I de fleste tilfeller må du fortsatt håndtere kvitteringer på papir og sørger for at de ikke forsvinner.

Ikke nok med det; når det er tid for at regnskapsfører skal starte på regnskapet ditt må du være sikker på at alle kvitteringer og bilag er sortert riktig og levert inn, slik at regnskapsfører bruker så lite tid på regnskapet som mulig og rekker momsfristene, slik at man ikke risikerer dyre bøter.

Kort og godt; det er fortsatt ganske mye du må gjøre selv ved bruk av en tradisjonell regnskapsfører. Sånn er det ikke med EnklereRegnskap. Vi tilrettelegger nemlig for at du skal bruke så liten tid på ditt regnskap som mulig.

Derfor tilrettelegger vi for at alle regninger kommer først inn i EnklereRegnskap, at utgifter blir fortløpende bokført, og at alt er i sin skjønneste orden når moms og arbeidsgiveravgift skal betales. Eneste vi krever av deg er at du lager fakturaer gjennom systemet vårt når du vil ha betalt, tar bilder av kvitteringer via vår app og mer 2-3 tastetrykk godkjenner betalinger til dine leverandører.

Enklere blir det ikke! På denne måten gjør vi deg i stand til å bruke minst mulig tid på ditt regnskap. Du startet jo ikke firma for å drive på med regnskap, gjorde du?

Du kan være sikker på at alt blir rett (#2)

Teknologi er viktig for oss. Derfor automatiserer vi også deler av regnskapet og bruker teknologien til det de er gode på - samle inn data og sørge for at repeterende oppgaver blir håndtert raskt og effektivt.

Faktum er at det er mindre sannsynlig at en systemene skriver et feil siffer eller en feil bokstav, et desimal for mye eller et komma på feil sted. Slike feil er det vanligvis mennesker som gjør - ikke teknologien.

Samtidig kan vi ikke overlate alt til teknologi og automatisering. Systemene kan også gjøre feil. Vår jobb som gode regnskapsførere er derfor å sørge for at teknologien blir brukt mest mulig effektivt. Både for å sørge for at regnskapet dine blir så riktig som overhodet mulig, men også at du som kunde alltid kan ha riktige og oppdaterte tall å ta beslutninger på.

Ditt regnskap er alltid oppdatert (#3)

Selv om du alltid har orden i papirene dine og ikke har noe problem med å bruke en del ekstra tid hver måned, så er det likevel et problem med dette. Når man gjør det på denne måten kan aldri dra nytte av tallene i regnskapet ditt, da det alltid ligger en måned eller to på etterslep. Du får dermed aldri se hvordan det går med firmaet akkurat nå.

Vi synes at du alltid skal kunne benytte regnskapet ditt til å ta virksomhetskritiske avgjørelser. Da må man vite hvordan økonomien ser ut i sanntid. Om du skal gjøre en investering, så har du som regel er det ikke tid til å vente noen måneder for å se hvordan det gikk med regnskapet.

Derfor er det så vanvittig bra at EnklereRegnskap alltid holder regnskapet ditt oppdatert, slik at du kan se hvordan det går med økonomien akkurat når du måtte lure. Du kan når som helst logge inn i EnklereRegnskap og ta ut en rapport som viser hvordan det går med firmaet, hvor mye penger du har på konto eller hva du skylder i moms. På denne måten er grunnlaget for en klok beslutning alltid bare et tastetrykk unna.

Klar for å komme i gang?

Meld din interesse så finner vi sammen ut om EnklereRegnskap passer for deg.

Tips og triks til å gjøre regnskapet enklere

Meld deg på vårt nyhetsbrev med tips og triks til hvordan gjøre regnskapet enkelt og gøy!