Kom i gang med EnklereRegnskap

Med EnklereRegnskap skal det være gøy å drive firma! For å gjøre regnskapet gøy er det viktig at vi kommer rett ut av startblokken. Da må vi jobbe sammen, men ikke vær redd. Vi loser deg trygt gjennom! Slik går vi videre:

La oss komme i gang!

1

Meld din interesse

Meld din interesse ved å kontakte Fredrik på telefon eller e-post. I løpet av kort tid vil vi ta kontakt for å høre mer om ditt firma og avtale tid for å vise deg EnklereRegnskap. Det er helt uforpliktende og ufarlig!

2

Vi viser deg EnklereRegnskap

For oss er det viktigste at du får en god opplevelse. Derfor tar vi et nettmøte hvor vi prater om ditt firmas behov og viser frem EnklereRegnskap-systemet. Gir det mersmak så signerer vi avtale når du er klar.

3

Plan for å komme i gang

Sammen lager vi en plan for å komme i gang. Ikke vær redd; vi har en mal på dette. Om du har regnskapsfører i dag tar vi over fra ditt gamle regnskapsbyrå. Om du er nystartet så fikser vi det.

4

Klart for opplæring

En av våre onboardings- og opplæringseksperter lærer deg opp i systemet og spesifikke rutiner for ditt firma. For at vi sammen skal gjøre regnskapet enkelt og gøy må vi jobbe sammen.

Har du spørsmål?

Kontakt Fredrik på telefon eller e-post

+47 948 80 114

Ofte stilte spørsmål

Den største forskjellen mellom EnklereRegnskap og de fleste andre regnskapsbyrå, er at du hos oss knapt bruker tid på administrasjon av regnskapet ditt.

Hos EnklereRegnskap trenger du nesten ikke tenke på regnskapet i det hele tatt!

Mange regnskapsbyråer sier det samme; at de skal digitalisere regnskapet ditt og hjelpe deg med helheten. Likevel må du sortere fakturaer, taste inn lange tallrekker i nettbanken og stresse med å få betalt momsen du skylder. Sånn er det ikke hos oss.

Hos oss godkjenner du og betaler med få klikk, tar bilder av dine kvitteringer og fakturerer dine kunder.. På denne måten bruker du nesten ikke tid på regnskapet ditt!

Du skal altså velge EnklereRegnskap fremfor de fleste andre regnskapsbyrå (eller økonomisystemer for den saks skyld), om du vil bruke så lite tid som mulig å regnskapet ditt - og mest mulig tid på hvorfor du faktisk startet firma (vi tipper det ikke var for å drive med regnskap!)

LES MER: 3 grunner til å velge EnklereRegnskap fremfor et annet regnskapsbyrå

Hva gjør egentlig en regnskapsfører, og hvorfor kan jeg ikke bare gjøre regnskapet selv med Fiken eller et av de andre økonomisystemen på markedet?

Bak EnklereRegnskap finner du høyt utdannede regnskapsførere, teknologer og revisorer. Når vi kombineres deres kunnskap med digitale systemer får vi det beste utav to verdener.

På denne måten kan vi gjøre regnskapet så enkelt som mulig for deg, sørge for at du bruker minst mulig tid på regnskapet og attpåtil sørge for at regnskapet alltid er oppdatert. Alltid oppdatert slik at du kan ta beslutninger på et oppdatert og riktig regnskapsgrunnlag.

Våre regnskapsførere kvalitetssikrer og sørger for at regnskapet ditt alltid er korrekt og oppdatert. Takket være dem kan du stole på at momsen er riktig og blir levert til riktig tid, at arbeidsgiveravgift blir innrapportert og ellers sove godt om natten - uten å klump magen for om regnskapet ditt er riktig eller levert i tide.

Samtidig; om du trenger å prate med noen om lover og regler, hva som er lurt å gjøre og ellers få gode råd, så er vi her for deg.

Våre regnskapsførere, kombinert med våre systemer, jobber for å automatisere mest mulig, slik at regnskapet holdes fortløpende oppdatert med minst mulig manuell håndtering. På den måten kan vi samtidig sørge for at alt blir rett.

Våre regnskapsførere jobber etter standardiserte arbeidsprosesser som gjør at jobben kan gjøres mest mulig effektivt. På denne måten kan vi holde dine kostnader nede og tilby deg faste og forutsigbare kostnader for å håndtere hele ditt selskaps økonomi.

Med EnklereRegnskap må du nesten ikke bruke noe tid i det hele tatt! Vi tar oss av hele regnskapet ditt, og sørger for at alt er oppdatert til enhver tid.

Eneste du trenger å gjøre selv er å godkjenne og betale regninger med få tastetrykk, knipse et bilde av dine kvitteringer med våre enkle app og sende faktura gjennom løsningen vår når du ønsker å få betalt.

Resten fikser vi!